Loading Likes...

Imorgon när jag slår upp mina gröna så är jag 25 år gammal. En fis i rymden tänker säkert de flesta, du har ju allt framför dig. Å ja, det har jag väl men som jag ser framemot det. När jag promenerade hem från kvällens zumbapass så insåg jag hur roligt det är att leva just nu. Guldåldern vill jag påstå att det är, twenty-something. Du är ung, men börjar samtidigt så småningom få någon sorts ordning på ditt liv.

Jag vill påstå att jag har relativt bra ordning på mitt liv redan nu, så därför tror jag inte att den utbytta siffran kommer att påverka mig desto mer. Det låter lite äldre, lite klokare, lite mera ansvarsfullt. Fast skall jag vara riktigt ärlig så känner jag mig i sinnet som 19 kanske. Å vet ni, det är ju det som räknas, hur ung man i sinnet känner sig. Inte den faktiska åldern som id-kortet i plånboken visar.

Å så en partyfeelis-låt på det då; Tiesto feat. Matthew Koma – Wasted.

5290_133982286944_1786494_n

Haha, skål på er! Provinssi 2009.

Share: