Loading Likes...

Inlägget är i samarbete med Personlig almancka

Jag klarar mig inte utan min kalender, varje år beställer jag en ny snygg en från personlig almanacka. Den här gången ger jag er möjlighet att tävla om en alldeles egen personlig almanacka. Ja, du läste rätt! Du kan vinna din alldeles egendesignade kalender i vilken storlek du själv vill.

PicMonkey Collage

Tävlingsreglerna är enkla:

  • Svara på följande fråga i en kommentar: Vilken är personlig almanackas senaste nyhet?
  • Gilla min facebook-sida eller dela inlägget på fb/i din blogg för en extra chans att vinna. (Använd gärna bilden i inlägget och länka tillbaka till mitt tävlingsinlägg då) Meddela i din tävlingskommentar om du deltar med extra lott också.

Kom ihåg att skriva in din email också så jag kan kontakta dig vid eventuell vinst. Tävlingen avslutas den 26.1 kl. 12.00 finsk tid! För att det skall bli mest rättvist så publiceras tävlingskommentarerna först efter att tävlingen är avslutad.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

Share: