Loading Likes...

En av sakerna jag älskade från första stund med den här lägenheten var stämningen i sovrummet. Väggfärgen, fondtapeten och den stora klädgarderoben med belysning. Idag fick jag äntligen beslutat mig för att hänga upp en av de få gardiner som passar till nya fönstrens mått. Samtidigt så passade jag på att knäppa några bilder så att också ni får se vilket fantastiskt sovrum vi har.

Tanken är att införskaffa långa gardiner, men jag vet bara inte i vilken färg (beige, grå, vit?). Små mattor att ha vid sidan om sängen, en helfigursspegel samt nya sängbord och sänglampor står högt på önskelistan också.

 IMG_0580

IMG_0581

IMG_0583

IMG_0584

IMG_0585

IMG_0586

 

I vårt sovrum finns också en stor “skrubb”, förvaringsmöjligheter finns det gott om i vårt nya hem. Prylsamlaren i mig tackar för att de varit kloka nog att lägga in skåp och skrubbar här och var.

Share: