Loading Likes...

Min vintersemestervecka börjar sjunga på sista versen, idag är min sista semesterdag. Jag har ju förstås helgen ledig ännu men den räknas ju inte på samma sätt. Oavsett så har det varit så himla välbehövt och skönt att få vara ledig tillsammans med sambon denna vecka. De två senaste dygnen har vi dessutom spenderat ute i vårt paradis. De senaste två somrarna har jag drömt om att få uppleva stället vintertid och det har jag minsann fått nu. Om än det har varit himla kallt så har det ändå varit så vackert. Isarna är dessutom riktigt bra så vi har färdats tryggt på skoter hela tiden. Doris var kanske inte lika bekväm med skoteråkandet, men inlindad i min vindfleece och trygg mellan mig och sambon gick det nog för sig. Tur att vi har en liten hund.

IMG_20180301_094902

Två dygn av vackra vinterlandskap och frihet för både sambon, mig och Doris. Sambon har fixat ved för kommande stugsäsong och jag har äntligen hittat inspirationen till en ny stickning. Det blir strumpor, surprise surprise. Strumpor är det jag går tillbaka till när jag inte hittar inspiration eller lust till något annat. Som tur lider jag inte av second sock-syndrome utan färdigställer alltid alla mina par. Jag lovar visa er sen när just de här sockorna är klara. För de håller redan på att bli favoriter.

IMG_20180302_111637_1

Nu ska jag gosa ner mig i fredagssoffan tillsammans med jättetrött hund och träningsvärkande sambo. Det tar på att vara ute i skärgården och busa samt jobba med ved. Hoppas ni får en fin inledning på helgen!

Share: