Loading Likes...

Det här med hår och frisyrer tycker jag är vansinnigt spännande, ofta när jag är uttråkad brukar jag sitta och söka på diverse frisyrer. Ni hittar min frisyr/hår-board på Pinterest. Jag har varit rätt taggad på att pröva olika färger (näst i tur är grå) och är inte heller främmande för att klippa håret kort, riktigt kort.

Sugen på att spara ut håret

För 8 veckor sen var jag till frissan sist, då för att klippa mig inför jullov och stundande resa. Jag och min frissa har känt varandra sen jag studerade till just frisör och i flera år har jag nu gått hos henne. Hon vet att hon får göra lite hur som helst och jag är inte precis kunden som blir missnöjd om håret skiftar i lila när det blonderas. Redan då frågade jag av henne hur länge det tog för henne att spara ut sitt korta hår till en längre frisyr, ja ca. ½ år kanske. Okej, men det är väl nog något som jag skall klara.

Jag har varit sjuk på att spara ut håret flera gånger under de senaste åren, men så har det kommit till en viss punkt när jag inte orkat mer, bokat frissatid och kapat av det igen. Under resan bestämde jag mig, nu skall det sparas! Jag skall besöka frissan snart, men enbart för att klippa lugg och för att färga utväxten.

De där dagarna när jag inte vet vad jag skall göra av mitt växande hår skall jag ta modell av whippycake och fixa någon rolig frisyr istället. Så, dags att handla en plattång igen nu då. Ja, formbilder brukar ju de styrketränande typerna ladda upp, ni får frisyrbilder. Så här är då ”utgångsläget” eller ja 8 veckor sen jag klippte mig sist.

hår 8 v feb

Egentligen är det bara längden vid sidorna som behöver växa till sig litegrann, men tillräckligt jobbigt är det. 

Share: