Loading Likes...

Den senaste tiden har den finlandssvenska bloggvärlden behandlat mig mycket väl. Jag är inte den som gör något stort väsen av mig eller min blogg. Jag försöker bli bättre på det, eftersom en av mina målsättningar är att på något vis någon gång bli uppmärksammad med bloggen. Jag tänker ofta på min blogg som den där småskaliga, enkla bloggen. En i mängden ni vet. Å jag är helt okej med den tanken, fastän jag samtidigt arbetar medvetet mot att kliva ur mängden.

Aja, det jag egentligen vill få fram ikväll är min tacksamhet! Jag läste Danielas fina ord tidigare idag och blev så glad ända in i hjärteroten. Jag läste Linns ord här tidigare i höst när hon ansåg att jag kunde vara en kandidat för årets bloggveteran, jag läste Malins kommentar när hon funderade i samma banor. Lilla jag? Tänk att någon tycker så om mig! En veteran, någon som är värd att läsas och hör till den finlandssvenska bloggvärlden. Jag blir så glad och så stolt, för det jag gör och intresserar mig för så vill ni läsa om och dela med er av. TACK! TACK! TACK! TACK! 

img_8090

Härifrån fortsätter vi framåt!

Jag sparar varje vackert ord om mig och min blogg, så att jag kan plocka fram bilderna de dagar som tvivlet finns där. Då hjälper era fina ord mig att gå vidare, hitta inspirationen och fortsätta framåt.

Share: