Loading Likes...

För en tid sen blev jag uppringd av en kvinna, det visade sig nämligen att jag hade vunnit en gratis träningsvecka på ett gym. Ja, jag hade då förstås fyllt i en kupong i hopp om att vinna ett års medlemskort. Nå, en vecka är väl bättre än ingenting alls.

Jag har ju i ungefär 1,5 års tid tränat mer eller mindre regelbundet på ett av gymmen inne i stan. Oftast har orsakerna till varför träningen uteblivit varit det långa avståndet och tiden det tar att komma sig iväg in till Vasa. Det skall gå snabbt och vara enkelt tycker jag. Till det nya gymmet tar det enbart 10 minuter med bil om trafiken är medgörlig, vilket känns superbra.

image

Men ja, en vecka blev mer och nu står jag med ett medlemskort i handen till Wasa Wellness Planet. Inte mig emot eftersom jag en längre tid har funderat över att börja gymma just där. Jag har hört en hel del gott om stället och kvinnan som visade mig runt var så övertygande och positiv. Eller så är det bara jag som faller för positiv marknadsföring.

Anyway, tillbaka på ruta ett med träningen och här om kvällen la jag upp ett sorts schema att följa den närmsta tiden. Nytt obekant gym för min del vilket betyder att jag tänker börja småskaligt med lite tid i styrkesalen och sen ta mig an grupptimmarna. Tänk att jag äntligen skall få gå på fler ledda pass än enbart de som jag anmält mig till via vuxeninstitutet. Vilken glädje!

Share: