Loading Likes...

Jag är tillbaka, småskaligt och för en liten stund. Starten av bloggpausen för en vecka sen var också starten på en lång och lite jobbigare resa. Jag har haft det på känn nästan hela våren, att allt inte är som det brukar, som det ska vara.

Som jag skrev då för en vecka sen så har jag tappat bloggnistan och skall jag vara riktigt ärlig så har jag också tappat gnistan till en hel del annat som har med min fritid att göra. Jag vet helt enkelt inte varför jag gör vissa saker. Är det för att jag genuint gillar det, eller är det för att ”alla andra” gör det?  Himla svåra frågor som jag helt enkelt tog beslut om att försöka få svar på. Därav bloggpaus och paus från mycket annat också. Jag vill hitta tillbaka till den riktiga Stina, som gillar saker på riktigt!

I samband med detta fick jag nog också en släng av livskris, den verkar färdas genom Österbotten nu under våren. Jag insåg till min stora förvåning att jag snart fyller 27 år. 27. freaking. år. Alltså va? Är det på riktigt? Ja, det är det och när jag ser mig omkring så känns det som om jag skulle behöva ha mer på klart än vad jag kanske har. Eller vad vet jag? Samtidigt så får jag kastat mot mig att ”jo men du är ju så ung ännu…” Tja, ja det är så jag känner mig! Ung och ibland lite obrydd, ni vet lite.. Old enough to know better, young enough to still don’t care.

Så ja, en släng av livskris inför min kommande ålder och så lite vet inte vad jag gör och varför jag gör det. Himla rolig vår alltså! Men, för att inte dra ner mig mer i den här soppan så är jag på väg upp igen. Jag har lagt en vecka hittills på att hitta tillbaka, till mitt barfotabarn som Michaela så fint sa det. Jag gör enbart såna saker som jag genuint gillar. Å det betyder alltså att jag mest hittas på soffan under filten med en bok i handen. För vet ni, jag hade nästan glömt bort att jag älskar att läsa och hur mycket musiken betyder för mig.

Så nu finns det en anteckning i min app som jag kallar ”Det här gillar Stina”. Där skriver jag enbart upp såna grejer som jag genuint gillar, som böcker, musik och färsk frukt. Å tids nog kanske också bloggen hamnar där också, men jag behöver bara hitta tillbaka först.

Tack för att ni kikar in, vi återkommer!

Share: