Loading Likes...

För att varva semesterbloggandet med något annat hittade jag en rolig lista som jag sparat nångång. Brukar spara listor jag kommer över i olika bloggar, för just det är ju bra material att fylla ut med ibland. Om du väljer att fylla i listan så länka gärna tillbaka så får jag läsa dina svar också.

Idag hände detta: Tja, jag tränade ett styrkepass tillsammans med en vän imorse. Sen har vi roadat grejer till sommarstugan och nu sitter jag här.
Min lunch bestod av: leftover-hawaiigryta med ketchup, typ den enda maträtt jag sätter ketchup på.
Inatt drömde jag: Inte mycket vad jag minns. Vaknade dock före kl. 6 och kunde inte somna om.
Dagens outfit består av: träningskläder. Värmebölja ute och eftersom jag har forsatt lyfta, bära, kånka och fixa så var det enklast att behålla de redan svettiga kläderna på.

Det är till och med varmt på sjön när jag kan åka båt i shorts, linne o flytväst.

Den senaste tiden har jag lärt mig något nytt: Jag lär mig saker hela tiden känns det som. Den senaste tiden har jag dock lärt mig en minnesregel för öst- och västremmare.
Nästa fest jag ska gå på är: 30-årskalas på lördag, är väldigt taggad. Vi har 2 inbokade helger denna sommaren och båda har varit eller är roliga fester.

Just nu är jag så irriterad på: Det enda som irriterar mig är den boom av bromsar som vi har på sommarstugan. Det går knappt att vistas utomhus under dagarna eftersom det surrar en runt huvudet för jämnan och du riskerar att bli biten.

Däremot vill jag rekommendera: elle.se och bloggarna där. Ramlade bland annat över Isabel Boltensterns blogg där igår. Sen vill jag också rekommendera Leif GW Perssons självbiografi Gustavs grabb. Jag sträckläste de första 30 kapitlen i solen igår. Det förklarar kanske varför min rygg var så röd på kvällen.

Det här är min favoritlåt just nu: En av dem är Nick Borgens – Du é det finaste jag vet. Kan lyssna på den hur många gånger som helst.
Share: