Loading Likes...
IMG_5892

Så sitter vi här då, 2014 du och jag. Vi firade in det nya året tillsammans med goda vänner igår. Goda vänner, skratt och massa mat är precis vad som behövs för en lyckad kväll. Att sen få vakna till ett helt nytt år och en massa utmaningar och nya äventyr är ju alldeles fantastiskt.

Roligt är det också att få vara dam över sin egen blogg. Visst kommer det ta ett tag, både för mig och för er att vänja sig och hitta hit. Men jag hoppas och tror att det nog kommer gå bra. Det här med egen domän är något jag funderat på en längre stund nu, men inte riktigt vetat hur jag skulle gå till väga. Fick tips av Sofia om Hostingpalvelu och därifrån har jag fått fin betjäning via mail också på svenska.

Det kommer nog ta ett tag innan jag helt och hållet har igång den här bloggen layoutmässigt. Men texterna och bilderna kommer fortsätta som vanligt varje dag, nästan.

Hoppas ni har fått en fin start på det nya året. Nu skall jag plugga i podkicker och ge mig ut på en promenad.

Förresten,

Följ min blogg med Bloglovin

Share: