Loading Likes...

Vi börjar vara i slutet av den sista septemberveckan, vad fort tiden går. Höstvädret verkar ha infunnit sig också, eftersom jag fick jogga i duggregn ikväll. Nå, så länge en kan sitta inne stora delar av kvällen så gör det inte så mycket att det regnar ute.

IMG_9251//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

Sysselsättning blir jag i varje fall inte utan just nu. Idag när jag kom hem så väntade en påse trattkantareller på mig. Sambon och en av våra gemensamma vänner hade besökt vårt trattkantarellställe och plockat de små gulbruna läckerheterna. Så nu blir det nog kvällsmys med trattkantarellpaj så småningom. Lite lyxigt känns det nog när jag får ägna en helt egen låda i frysen åt enbart kantareller. Jag har haft ett verkligt guldår vad gäller kantareller, å säsongen verkar inte riktigt vara över än.

IMG_9259

Ja just ja, jag har ju hunnit ha enjo-dem igår också. Trevliga Jenni var och förevisade Enjo för mig och några av mina vänner. Å så har jag ägnat mina stackars fötter lite omvårdnad och kombinerat fotbad med Sevendaysläsning. Speciellt gillade jag Nadias krönika om kroppsidelal. Någon av er som har läst Sevendays som tidningsversion? Vad tyckte ni?

Fredag kvar då, så blir det en efterlängtad helg. Jag har planerat in naturfotofestival och så en sväng in till Vasa på lördagkväll. Perfekt helgsysselsättning har jag på känn.

Share: