Loading Likes...

Hallå på er, ny vecka och tänk att vi redan är inne i vecka elva detta år. I och med att det snart är påsk så känns det ju som om tiden går så himla fort. I helgen får jag nog lov att sätta fart med påskpysslet ifall jag ska ha något att bjuda på i mitt andra nyhetsbrev.

Läs mer: En spännande nyhet

Jag känner mig rätt slö idag. Det är ju ganska påfrestande att köra bil längre sträckor när det snöar och är allmänt dåligt väglag. Kom hem från mina föräldrar tidigare ikväll där Doris har varit idag och vi spenderade också gårdagen där tillsammans. Hur inleder jag min vecka elva då? Ja det ska jag berätta för er genom tre bilder ikväll.

IMG_6345

Låneböcker. Biblioteket är en guldgruva som jag lärt mig uppskatta under de senaste åren. Jag lånar i princip alla mina böcker på huvudbiblioteket i Vörå. Det är smidigast så när jag ändå jobbar där i närheten. Dessutom så fick jag idag reda på att de har under inköp två av de böcker som jag har på min läslista nu i vår. Just idag kom hem jag hem med bland annat Amandas andra bok. När böckerna är utlästa kommer ni självklart få ta del av lite lästips.

IMG_6348

Doris. Hon vägrade åka hem från mina föräldrar ikväll. Å sen vi kom hem har hon stationerat sig i vår säng. Hur jag ska lyckas byta till rena sängkläder innan vi bäddar ner oss för natten får jag lov att grunna på. Tur det finns godismutor.

IMG_6349

Vecka 11 i bujon. Det märks att jag inte har så mycket program att hålla reda just nu. Speciellt när jag kan rita upp vecka elva i min bullet journal på fri hand på en måndagskväll. Men, jag har som mål att fylla häftet med år 2018 så det är nog bara att fortsätta framåt. De största händelserna denna vecka är morgondagens utställningsträning samt massagen på onsdag.

Hoppas du har fått en bra start på veckan! Vi hörs!

Share: