Loading Likes...

Innan jag förbereder mig för mitt livs första bodypump-pass så tänkte jag passa på att tipsa er om tre bra böcker. Två av böckerna har jag lånat hem tidigare och den ena har jag till och med bloggat om. Den tredje är helt ny men den lät så väldigt intressant så jag kände mig tvungen att klicka hem den också.

img_4599

Böckerna är alltså PT-fias tio i topp, Stark inifrån och ut samt Lifestyle Detox. Tre böcker inom samma tema; välmående men med lite olika inriktningar ändå. Den första boken satsar på helheten inom välmående, den andra boken berör mera mat och träning och den tredje boken handlar mycket om detox, både fysisk som i ät- /drickbar rensning samt rensning av hemmet och så en hel del mindfulness och enkel yoga.

Tre böcker, alla bra att ha på sitt sätt och väldigt inspirerande. Jag har börjat läsa Lifestyle Detox och fast det finns vissa saker som jag just nu inte kan ta till mig så är det mesta riktigt intressant. Jag tror faktiskt att just den boken kommer bli min läsutmaning som handlar om ett intresse.

Om du har några bra boktips på lager så skriv gärna en kommentar. Jag läser det mesta.

Share: