Loading Likes...

Min vardag har kretsat mycket kring Doris de senaste dagarna. Vi har avslutat inför agility-kursen och påbörjat ett nytt äventyr tillsammans. Dessutom har jag sovit rätt dåligt de senaste nätterna så det har blivit lite hackiga kvällar också. Så, idag tänkte jag lyfta några läsvärda och intressanta inlägg från andra bloggar istället.

♥ Saras inlägg, Samlade tankar om sociala medier och bloggar. Så himla intressanta punkter hon har samlat och funderat kring. Roligt också att Sara har återvänt till bloggen, hennes blogg är en av mina absoluta favoriter.

♥ Tilda Sofias inlägg, Att möta andra hundar. Att få läsa om andra hundägares tankar och funderingar är så himla roligt och intressant. Tildas inlägg visar på hur viktigt det är att skapa förtroende mellan dig och hunden samt att träna kontakt och inkallning. Något som jag och Doris tränat mycket under det senaste halvåret.

♥Jennifers inlägg, Flytta utomlands för kärleken. För mig som drömmer om att bo någon annan stans än innanför komfortzonen så är Jennifers blogg så intressant. Tufft att våga flytta för kärleken också.

 

 

Share: