Loading Likes...

Visste ni att det är den internationella glädjedagen idag? Åtminstone för mig var det något nytt, men jag hade skrivit in datumet i min kalender när jag kollade in speciella dagar i början av året. De där vissa dagarna är ju intressanta att uppmärksamma. Så på internationella glädjedagen tänkte jag berätta vilka 3 saker jag är lite extra glad över just idag.

Doris

IMG_6353

Nalle Puh sa en gång att du kan inte vara nere med en ballong. Jag vill ändra uttrycket till du kan inte vara nere med en hund. Idag är det dessutom tisdag och det betyder för vår del utställningsträning. Vi har övat lite mer på de saker som ännu är svåra och igår kväll kunde hon stå riktigt bra på kommando.

En ny jacka

IMG_6356

Vinterns roligaste grej är nog minsann alla skoteräventyr som vi åkt på tillsammans. Sambon har sedan tidigare kläder men igår så köpte jag också mig en jacka för alla våra kommande äventyr. En läcker gul och svart jacka som blir alldeles perfekt. Fick den prövat ordentligt på jobbet idag eftersom vinden ven hela dagen. Jag var inte kall under en enda utevistelse. Helt klart ett värdigt köp!

Vi går mot ljusare tider
IMG_6357

Det är ljust på morgonen när jag åker till jobbet, det är ljust ännu några timmar när jag kommer hem. Vårdagjämning, sommartid och påsk i antågande. Vem blir inte glad av sånt? För att pigga upp mig riktigt köpte jag ju förutom de gula tulpanerna en häftig citrongul hyacint också. Där står den på vår köksö och piggar upp och får mig att längta till påskhelgen.

Vad är du extra glad över idag?

Share: