Loading Likes...

Under min helt naturliga paus från bloggen har jag förstås hunnit fundera en hel del. Jag har läst flera böcker som jag kommer blogga om samt sett en hel del intressanta grejer på andra sociala medier och nätet överlag. Idag vill jag lyfta fram tre olika saker som jag tänkt mycket på den senaste tiden.

Intresset kring vår hund Doris. Just nu upplever jag att alla mina kreativa intressen ligger på is. Istället så är det ett annat intresse som har tagit stora steg framåt. Vår hund Doris och relationen mellan henne, mig och sambon. Jag är så intresserad av allt som har med hundar att göra i nuläget och skulle vilja lära mig massor tillsammans med henne. Helst skulle jag också bara blogga hundrelaterat men har på känn att en stor del av er försvinner då.

IMG_6436

Kravlös läsning. I år har jag ingen målsättning för antalet lästa böcker utan i år går jag på känsla. Jag läser de böcker jag tycker verkar intressanta och antecknar sen både titel och författare. Redan nu är jag uppe i 11 lästa böcker. En del av dem har jag delat med mig av som boktips redan tidigare. Vill du se vilka mina boktips är så kan du söka på ordet boktips uppe i sökrutan till höger.

Ekonomisk översikt. Sedan årsskiftet försöker jag hålla ett öga på min ekonomi. Vilka pengar som kommer in på kontot och samtidigt vad jag gör av med och på vad. Allt detta gör jag i ett excel-dokument som jag hittade av en slump på min externa hårddisk. Det är väldigt intressant och fast än det också är lite krävande så har det bland annat visat mig att jag kan sätta lite mer pengar på min bilamortering. Jag kan verkligen rekommendera att du under en period skriver upp alla utgifter. Det är lärorikt!

 

 

Share: