Loading Likes...

Mina Torsdagstips har fått ligga lite på is ett tag, men nu kör jag igen. Kan inte lova att det blir  torsdagstips varje vecka men ganska ofta är väl bra ändå? Oh well… Idag vill jag faktiskt tipsa om tre bloggar jag börjat läsa på sistone. För vissa kanske det är helt nya bloggar jag nämner och andra har läst dem hur länge som helst.

Jag är en sån periodare när det kommer till bloggar. Länge hade jag en period när jag läste max 12 bloggar. I takt med att inspirationen växer och energinivåerna höjs så vill jag också läsa fler bloggar och hitta människor att inspireras av.

◊ Heidi Mari

Heidis blogg hittade jag av en slump via Blogoteket för några veckor sen. Jag föll som en fura för hennes bildspråk och för den skrivna texten. En trevlig blogg och jag blir lika glad varje gång jag ser ett nytt inlägg av henne i mitt Bloglovin-flöde.

◊ Flora Wiström

Jag läser få svenska bloggar och hur jag hamnade hos Flora vet jag inte. Men jag stannade kvar och i dagens läge finns hon bland mina prenumerationer på Bloglovin. Jag gillar Floras sätt att vardagsblogga, spontaniteten, men också hennes skriftspråk. Borde bara läsa hennes bok Stanna nu också.

◊ … and other drugs

Mitt allra senaste följarfynd är Jenna. För många kanske bekant, för mig också eftersom jag nu som då kikat in på hennes blogg. Jag tror att det var bilderna på deras vackra hem som fick mig att stanna kvar den här gången. Oavsett det också en välskriven blogg med många vackra bilder.

Summa sumarum, ge mig välskriven text och vackra bilder så kan jag läsa vilken blogg som helst nästan. Själv känner jag att texten har jag ganska på klart här, bilderna arbetar jag med hela tiden och det är roligt att se någon form av utveckling. Några andra favoritbloggar finns listade i balken, men du hittar dem också här.

Vilka bloggar läser du? Vilken har du senast börjat följa mer aktivt?


Glöm inte att klicka på ♥ om du gillar inlägget.

Share: