Loading Likes...

Idag bjuder jag er på tre torsdagstips, något att titta på, lyssna på och läsa. Perfekt uppladdning inför helgen kanske. Själv har jag maratonarbetsdagar med nätverksträff för ledande inom dagvården och en farsdagsfrukost att servera på. Men det är ju tur att jag gillar mitt jobb så pass mycket och att jag har en mycket ledig helg.

Tips nummer 1. Minidokumentärserien om Jonna Jinton. Jag fick lyssna till och prata lite med Jonna i våras när hon besökte Nykarleby. En mycket jordnära och härlig tjej. Nu har de gjort en dokumentär om hennes liv uppe i Grundtjärn. De båda avsnitten är ungefär 10 minuter långa och verkligen sevärda. Här hittar du del 1 i serien och här hittar du del 2.

Tips nummer 2. Miriam Bryants tolkning av Ett sista glas från Sven-Bertil Taubes kväll i Så mycket bättre. Alltså rysningarna går genom kroppen när jag hör hennes fantastiska röst. Låten går på repeat här hemma mellan varven.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=DbbCAFxNo6Q]

Tips nummer 3. En blogg, Jenny & livet. Jag hittade Jenny genom blogoteket på Sevendays och har sen dess läst hennes blogg. En kvinna som skriver på ett mycket enkelt sätt om hur livet inte är så lätt alla dagar. Å så har hon ju nyss gjort klart sin gradu också. Jee, grattis till det säger jag!

Share: