Loading Likes...

IMG_7014

Här är jag idag, rosig om kinderna och med rött hår. Tog en promenad för att friska upp mig själv lite grann, känns som om jag suttit inne och stirrat länge nu. Kallt var det, men vackert. En sån där dag som jag skulle kunna spendera stor del utomhus, om det inte var för kylan.

Annars då? Jo tack, jag smyger omkring hemma hos föräldrarna ännu. Läser bloggar, speciellt Add Simplicity och hennes feng shui-skola, googlar grönväxter, skoskåp och annan inredning. En perfekt dag att mysa omkring i långkalsonger, fleecetröja och stickade sockor. Ackompanjerad av en mugg med te. Vet med mig själv att jag inte skulle klara av att vara hemma i vår lägenhet, då skulle jag säkert städa, plocka och helst behöva handla all ny inredning nu på direkten. Bäst att hålla lite avstånd och njuta av lugnet i min hemby istället.

Skön trettondag!

Share: