Loading Likes...

Livsstilsförändringar, målsättningar, personlig utveckling. Ämnen jag tycker är så himla intressanta och jag läser så mycket jag orkar och hinner om detta. Speciellt två böcker är extra bra och de är sådana som jag kommer att gå tillbaka till med jämna mellanrum under min livstid har jag på känn.

img_4535

The Golden Year och Lifestyle Planner. 

The Golden Year är skriven av Hannah Widell och Amanda Schulman. De skriver utgående från fyra ämnen; kärlek, välmående, vänner och jobb. I boken finns handfasta tips, kvinnornas erfarenheter och möjlighet till reflektion över ditt liv och hur du kan ta makten över det.

Lifestyle Planner är baserad på en Stark inifrån och ut på 12 veckor och är din egen “planerings”bok för hur du kan nå de mål du sätter upp. Eller åtminstone komma en bit på vägen. Boken är indelad i tre perioder och för varje period sätter du upp fokus och små målsättningar. En riktigt bra bok som fick mig att ta tag i en del som jag gått och funderat över den senaste tiden.

Antingen läser du och använder böckerna skilt för sig eller så använder du dem som komplement till varandra. För mig fungerar det allra bäst, att först läsa The Golden Year och bilda målsättningar och sen förverkliga en del av dem med hjälp av Lifestyle Planner.

Lycka till!

Share: