Loading Likes...

Egentligen var jag ute efter speglar ikväll, men det landade en del annat i min varukorg istället när jag tog en runda genom favoritvaruhuset. Sen vi flyttade hit har jag en anteckning, i telefonen, som med jämna mellanrum fylls på med större och mindre saker som vi behöver skaffa till vårt hem. I den anteckningen har det länge och väl varit skrivet en dörrmatta till terassdörren. Ikväll hittade jag den perfekta mattan, som sist och slutligen inte alls var för stor för sin plats.

IMG_7045

IMG_7044

 Mattan i fråga är av ett finskt märke som heter Jysmä och deras produkter produceras i Lojo sedan 1952. Jag blev så glad när jag läste att detta är finländskt hantverk. Mattan jag köpte är både snygg och relativt prisvärd också. Den fanns t.o.m i ytterligare två andra färger. Så, se detta som ett tips. Ni hittar bland annat mattorna på Minimani.

Mitt andra tips för kvällen är den finfina appen Evernote, en anteckningsapp som jag använder mig flitigt av. Jag har den kopplad både till telefonen, datorn och surfplattan. Vilket gör att jag kan skapa och redigera olika anteckningar vart efter behov finns. Just den här appen har också många andra bra tillägg för anteckningar, men jag använder mig mest av den vanliga, skapa nya anteckningar och skriver sen dit text. Appen finns både som gratisversion och premiumversion och du kan ladda ner den både till Samsung och iPhone.

Så, nu var det slut på tipsrundan för ikväll! Hoppas ni har haft en fin tisdag, själv har jag äntligen fått tummen ur och avverkat veckans första träningspass på ett smockfullt gym. Om en månad kanske folkmängden har lättat lite. Annars får jag väl ställa in mig på att åka och träna lite senare.

 

Share: