Loading Likes...

De senaste två veckorna har jag bokfört vad jag lägger min tid på. Det var väldigt intressant att se vart tiden far under vardagarna. Det finns ju förstås områden där jag inte kan påverka min tid speciellt mycket och då tänker jag främst på arbetet och arbetsresorna.

Det mest intressanta var att se att under dessa två veckor har jag lagt ungefär lika mycket tid på sociala medier som på att vara kreativ eller fixa mat. Det är ju nästan lite skrämmande egentligen. Att jag lägger så mycket tid på att scrolla genom instagram och facebook. I slutändan handlar det om ca. 1,5-2 h/vecka men det är ändå mycket. Tid som jag kan lägga på annat, som t.ex. att sköta vårt hem eller fixa ordentlig mat åt mig.

Fast efter maten är det väl helt ok att ligga på soffan o scrolla instagram.

Kommer jag hem ca. 15.45 och går till sängs ca. kl. 22 så har jag ju ändå lite på 6 h att göra något vettigt av under kvällarna. Så den lärdomen tar jag med mig från det här; 6 h att fylla med bra grejer istället för onödigheter.

Share: