Loading Likes...

Vilket år ändå, så här nu när jag sitter och ser tillbaka så wow, det har minsann varit en givande period i mitt liv. Jag hade ju tänkt att inte göra någon årssammanfattning, men kan inte hålla mig. På ett vis inte kanske den där vanliga sammanfattningen om vad jag gjorde varje månad, men lite kanske. Okej, vi kör så ser vi var vi hamnar.

Januari 2013 raderade jag det som fanns kvar av den blogg som en gång startade på papper.fi som weekday stories. Ja, det finns en fil kvar som jag kan ladda upp på en wordpress-sajt om jag vill. Så riktigt borta är den ju ändå inte. Jag startade istället efter mycket övervägande upp en ny blogg, stinas kreativa sida. Jag kände att jag ville försöka mig på en nischad blogg. Det var kul så länge det varade, men jag är nog mer den person som behöver få skriva om precis vad jag vill.

Jag lade också upp några mål för det kommande året och försökte mig på en receptutmaning där jag skulle pröva alla de där mängder med recept som jag klippt ur tidningar. Jag kämpade på hela våren med jobb på dagarna och studier kvällstid några gånger i veckan. Allt med sikte på en kompetenshöjning och en dröm om att bli specialbarnträdgårdslärare, något som många gånger har varit mycket svårare än jag trott, men ändå mycket intressantare.

Årets bästa investering är investeringen i min egen hälsa och träningen. Jag har ju tränat från och till inom olika gymnastik- och stryketräningskurser under åren. Satsningen att anlita en personlig tränare tillsammans med två vänner var ändå ett av de bästa val jag någonsin gjort. Visst är det en hel del pengar, men istället har jag fått utmana mig själv på så många fler sätt än om jag enbart hade skuttat kring till zumba musik på Kvevlax skolas gymnastiksalsgolv eller lyft vikter vid Gnistan i Oravais.

2013 har också varit ett föreläsningarnas år, jag har sett och hört Peppe, Karin, Linn, Malena, Christoph Treier, Blondinbella och en specialiserad doktor inom sköldkörtelsjukdomar. Vuxen- och medborgarinstituten ordnar många intressanta föreläsningar och även våren är kantad av en del intressanta föreläsningar och roliga kurser.

Ja å från att ha avslutat stinas kreativa sida i juli och beslutat mig för att inte återvända till bloggens värld annat än i form av läsare så ser ni ju alla hur det gått. Året 2014 kommer att bli Fina Christinas år, både inom bloggandet men också på det mer privata planet. Jag är så inspirerad att kicka igång en hel del saker och avsluta andra, min utbildning. Den första stora förändringen lär ni märka inom några dagar.

Share: