Loading Likes...

Inlägget är i samarbete med Foodie Living

I samarbete med Malin som nyligen öppnat sin alldeles egna webshop, foodie living håller jag nu här på Fina Christina en utlottning av två av hennes produkter. Jag rekommenderar varmt ett besök på hennes webshop eftersom alla varor där är handplockade av Malin och det är enbart produkter hon själv vill ha i sitt hem och arbete.

IMG_6015

Produkterna som lottas ut är ett Numite och chokladtryfflar. Tryfflarna var väldigt goda, det tyckte både jag och min sambo. Teet blev också en favorit, först hade jag velat ha ännu mer mintsmak i det, men efter ett tag har jag vant mig och tycker att smaken är behaglig. Ett plus är att förpackningen öppnas med en lite lucka vid nedre kanten så att du tar påsarna nerifrån. Å förstås så är det 100 % organiskt, bara riktiga ingredienser och inget annat.

Hur gör du för att delta? Kommentera detta inlägg att du deltar i utlottning. Jag drar en vinnare den 20.4.2014. Lycka till!

Share: