Loading Likes...

Fyra. Veckor. Ledigt. Nu är den här, den efterlängtade semestern. När ni läser det här inlägget är jag på villan och firar. Jag firar antagligen genom att inreda lite mera, eftersom jag gick loco i skåpen hemma här tidigare i veckan. Sen skall jag försöka fota lite mera åt er, eller så kanske jag gör en videoblogg av hela spektaklet, den som lever får se!

Men ja, vad skall jag göra på semestern då?

Första veckan tänkte jag förhoppningsvis åka med sambon i jobb. Det gjorde jag också för två år sen och den resan var verkligen speciell, lite spännande att se om vi skulle hinna hem till helgens festligheter då. Så kommer vi hem till en ledig lugn helg, jag hoppas få grilla och chilla i solen. Tyvärr knappast på villan.

Andra veckan får jag tillbringa i min ensamhet. Är det dåligt väder kanske jag bosätter mig på gymmet, är det bra väder så bor jag på terrassen. Kanske känner jag för ett loppisbesök eller något annat spännande. Om du också råkar vara ledig och vill umgås så hör av dig!

IMG_3246

Månen på midsommarafton.

Tredje veckan får sambon semester. Vi hoppas få spendera en stor del av den veckan på villan, eller ja senast på fredag behöver vi komma hem. För på lördag vankas sommarens första bröllop, dags att fira lite kärlek.

Min fjärde och sista vecka blir den kanske roligaste på hela semestern. Efter att vi återhämtat oss från bröllopsfirandet så är det dags att börja tänka festival. För på onsdagen bär det av mot Åland och Rockoff. I år blir det onsdag-söndag för vår del på holmen och jag tänkte köra ett lite mer ingående inlägg om vilka artister jag vill se och allmänt Rockoff-pepp. Sen när vi kommer hem är semestern slut och jag återvänder som en utvilad semesterzombie till jobbet efter att ha bilat upp från Åbo.

Share: