Loading Likes...

Magda skrev ett inlägg här om dagen, ett inlägg som jag ansåg krävde lite mer än endast en kommentar på hennes blogg. Jag behövde helt enkelt få fundera på det och kommentera det genom ett inlägg på min egen blogg. Hon frågade sig och vi läsare vad jag skulle göra om jag inte var rädd?

Det första jag kom att tänka på var att våga ta för mig mer och inte fundera så hemskt mycket på vad andra kan tänka, tycka eller säga. När det gäller vissa saker så kan jag nog ännu tveka och fundera att vågar jag göra det här eller säga/skriva så här, vad månne den och den kan tänkas tycka då? Fast sen igen, de kan ju komma och berätta det åt mig då. Om de mot förmodan tycker något.

Det andra jag skulle göra är att flytta lite längre bort, eller eventuellt resa bort en relativt lång tid. Nu bor vi nära tryggheten, familjen. Jag ser inget fel med det, egentligen. Jag trivs väldigt bra, nästan lite för bra kanske. Samtidigt som jag imponeras av och beundrar människor som vågar lämna det mesta och resa iväg och bosätta sig på en annan destination. Det skulle krävas en hel del mod för mig att göra en sån sak.

Ganska djupa saker, nog finns det säkert mer ytliga saker om jag får fundera ett tag till. Med risk för att Magda aldrig skulle få svar på fråga.

Vad skulle du göra om du inte var rädd?

Share: