Loading Likes...

Jag känner på mig att det är en del nya människor som kikar in här. Så jag tänkte passa på att köra en kort presentation och välkomna er till Fina Christina.

IMG_9162

Vem är jag då, Fina Christina? Nå, av bloggnamnet kanske ni kan lista ut att jag heter Christina. Jag är 26 år gammal och bor med min fina sambo i Kvevlax, Korsholm. Till vardags arbetar jag som barnträdgårdslärare och föreståndare i en av grannkommunerna och trivs mycket bra med mitt arbete.

Här hos mig får ni läsa om min vardag, jag har varken husdjur eller barn men istället fokuserar en hel del av bloggens innehåll på de stora intressen som jag har; loppis, handarbete, läsning och inredning. För att få motivation och orka med allt så satsar jag en del av min tid på att motionera också.

Jag hoppas ni kommer trivas hos mig och att ni kikar in fler gånger. Glöm inte att fråga ifall ni funderar över något, både små och stora frågor är tillåtna i kommentarsfältet. TACK för att just du kikar in!

Share: