Loading Likes...

Här sitter jag, med trötta muskler, ett stort leende på läpparna och kroppen full av endorfiner efter veckans roligaste pass på gymmet. Vad passar bättre då än att köra igång årets första temavecka med fokus på välmående och träning.

img_4527

Innan vi kör igång vill jag bara påpeka att jag inte är något träningsproffs, jag har ingen utbildning i något som har med träning att göra och jag tränar och rör på mig för att må bra och orka i vardagen. Med den kommande temaveckan vill jag inspirera och visa er vad jag gör och hur jag upplever att träningen fungerar för mig. 

Är du inte ett dugg intresserad av träning och rörelseglädje? Var bara lugn, det kommer att komma andra inlägg också som vanligt. För er som är intresserade så kan jag berätta att jag kommer dela med mig av lite tips på motivation till träning, mina favoritpass och min träningshistoria. Som vanligt är det fritt upp att ställa frågor eller komma med förslag på inlägg kring nämnda tema.

1, 2, 3 nu kör vi…

Share: