Loading Likes...

En av orsakerna till att jag valde Wasa Wellness Planet som gym var deras ledda grupptimmar. I början när jag fixat mitt gymkort så vågade jag inte riktigt delta i de ledda passen ensam. Som tur har jag flera vänner som har gymkort där också och tillsammans med dem började jag utforska olika pass.

I dagens läge är mina favoritpass följande och jag väljer ofta mina träningsdagar utgående från nåt av dessa pass. Vill jag träna på en dag när inget av dessa pass går så kör jag ofta eget styrketräningspass.

dsc_0532

Better Body. Ett pass som fokuserar både på muskler och kondition i fem-minutersintervaller. Intensivt, svettigt och riktigt roligt. Perfekt pass att komma igång med efter en motivationsdipp, om än det är utmanande ibland så ger det mycket.

Bodybalance. Jag älskar att avrunda jobbveckan med ett fredagspass Bodybalance. Jag tränar smidighet, lite styrka och får sträcka ut min annars ganska styva kropp. Avslappnande och skönt.

Bodycombat. Högintensiv träning med mycket rolig koreografi bestående av olika kampsportsgrenar. Det här passet brukar jag gå på de där gångerna jag behöver få ut aggresioner.

Pound. Nytt favoritpass som ger sån skön feelis. Om du vill veta mera om pound som träningsform så kan du kika på den här videon.

Share: