Loading Likes...

IMG_5738 - Kopia

IMG_5741 - Kopia

IMG_5753

Jag lovade återkomma om vår helg i storstaden Stockholm, så här kommer några av de minst suddiga bilderna. Tusan vad det stör mig när bilderna blir suddiga, men jag verkligen hatar att fota med blixt. Nå, kort och gott så har vi åkt en del tunnelbana, gått i en massa affärer och besökt olika stadsdelar. Gamla stan är sedan tidigare en favorit, å skulle det inte ha varit för det halvtaskiga vädret hade jag gärna gått omkring mera på gatorna där. Shoppat blev det en hel del också förstås, det mesta kan jag tyvärr visa först närmare jul, eftersom det som ni kanske förstår är julpynt. Men glad var jag över att få besöka affärer som Åhlens, Lagerhaus och Granit.

Huvudevenmanget var ju förstås Jonas Gardell på Maximteatern, men hans show tänker jag skriva mer om i annat inlägg.

Share: