Loading Likes...

IMG_0331

 

Vad jag önskar att hela hösten kunde vara lika fantastisk som den var idag. Solen sken och det var lagom varmt där ute, fast vinden ven riktigt ordentligt ibland. Vi riktigt njöt tillsammans med barnen och passade på att vara ute lite längre.

Fast sen igen är det inget fel på att sitta inne och dricka te heller. Med hösten kommer ju tedrickandet och ljuseldandet igång igen. Jag köpte en vacker ljusstake på Källbackens loppis i somras. Tanken är att den skall få följa med till villan sen när den blir klar. Men den är så fin så jag iddes inte packa ner den i “villalådan”. Å så passar det alldeles perfekt att elda upp alla de där små ljusstumparna som lämnat efter adventsljusstaken vid julen i fjol.

Ikväll är jag hemma i hembyn, googlar strumpbeskrivningar och tycker det är fantastiskt roligt att ni är många som svarat på min bloggenkät. Samtidigt sitter jag och funderar kring ett inlägg som jag skall skriva ihop angående träningsmotivation och prioriteringar. Men som jag lärde mig av Malenami förra hösten; vissa inlägg skall få tid att gro!

Ha en fin måndagkväll!

Share: