Loading Likes...

Inlägget är i samarbete med Aveo.

Jag kan inte sluta förundras över hur bra vårt vardagsrum blev och vilket lyft det blev för hela lägenheten. Sen vi fick upp tapeterna i söndags och mamma hjälpte mig att städa undan det värsta renoveringskaoset så har jag nästan helt funderat över inredning. Jag har städat och fixat i hela lägenheten så att tapetsera hjälpte mig verkligen att få fart på resten av hemmet också.

IMG_5380

Så här såg vardagsrummet ut före, gråa tapeter med blommor på. Att måla en vägg vit för att täcka den blommiga tapeten krävde fyra! varv med färg. Visst var den gråa tapeten vacker men jag upplevde att utrymmet blev mörkare och sambon ansåg att det osade 70-tal. Sen var det ju en del spår i väggarna efter tidigare ägare och de spåren var inte små.

IMG_5436

IMG_5439

Varför valde vi just Marstrandtapeten från Boråstapeter? När jag satt och kollade runt på Aveos tapetutbud, som är hur stort som helst, så föll vi båda för just den där fyrtapeten ur Marstrandkollektionen. Jag hade iofs. kunnat tänka mig vad som helst nästan men eftersom vi är två om detta hem så blev valet sist och slutligen ganska enkelt. Å snyggt! Sen råkar vi båda ha en förkärlek till fyrar och havet.

IMG_5441

Slutresultatet är jag mycket nöjd med och det ska bli spännande att se vad sambon säger när han kommer hem nu. Förresten, Monsteran på bilden är en av flera grönväxter som jag köpte hem här tidigare i veckan. Kanske det börjar bli dags för ett inlägg om alla mina växter.

Share: