Loading Likes...

Nu är våren kommen… Ja, idag kändes det faktiskt så. Barnen började så smått lämna bort tjocka handskar under utevistelsen och själv slängde jag nyss den tunnare av vinterjackorna i tvättmaskinen. Från och med nu är det vindjackan, och fleecen vid behov, som gäller. Alltså ja, jag vet att vi inte skall ropa hej ännu, men det är ju faktiskt april! Passade på att kapa ner en buske vid arbetet idag också, så då vaknade ju trädgårdsivern riktigt till liv. Fast än är det för tidigt att börja peta utomhus, allting är ju så blött..

IMG_7651

Någon som däremot donat utomhus är min duktiga pappa. Hela vårvintern har han byggt på en lada, med egna stockar. I den här har mina föräldrar tänkt förvara diverse trädgårdsattiraljer förstod jag. Oavsett vad den kommer användas till så är det en mycket vacker liten byggnad. Han kan, min pappa. Jag börjar förstå varifrån jag fått det där intresset att dona med saker, små och större projekt.

Nå, nu skall jag försöka mig på att fixa kantarellpasta. Bäst att börja äta ur frysen nu, inför kommande växtperiod och chanser att fylla på frysen för en ny höst och vinter. Ha en fin tisdag!

Share: