Loading Likes...

Som jag tjoade och jublade när jag fick sms från Matkahuolto idag. Så förstås fick det bli en resa in till Smedsby när jag slutat arbeta för dagen. Hem kom jag med världens största paket, stort om man ser till innehållet som fanns i det.

IMG_6362

Ja, ni ser ju själva lådan var så stor att den tog upp nästan hela soffdivanen.

IMG_6363

IMG_6364

 

Ja, innehållet var ju inte så stort, men desto dyrbarare och mer fantastiskt. Jag välkomnar i familjen och till bloggen min alldeles egna Canon Eos 100d. Som jag väntat, funderat och sparat mina pengar. I söndags slog jag till när jag fick en ordentlig rabatt på Giganttis nätsida.

Vilken tur att jag har en massa olästa blogginlägg på Bloglovin, så får jag tiden att gå tills kamerabatteriet laddad färdigt. Nu skall jag lära mig fota!

Share: