Loading Likes...

Fast än söndagen inte bjöd på solstrålar direkt från morgonen så passade jag på att fota några bilder från vårt fjärde rum. Ja, sommartid blir vår terrass ett fantastiskt fjärde rum som vi utnyttjar så mycket vi bara hinner. Igår kväll beställde jag också en ordentlig myggdörr så att terrassdörren skall kunna stå upp nu utan att de där förskräckliga krypen hälsar på inomhus.

IMG_2993

Halva terrassen börjar vara inredd för sommarhalvåret och det är bara lite växtlighet som saknas. Tror det får lov att vänta nån vecka än, jag är sugen på små söta blommor i fina färger att pryda alla mina krukor med. Under fotograferingstillfället fick den fina blombuketten från frukostflickornas event pryda bordet.

IMG_2991 IMG_2989

Å vet ni, hyllan är helgens fynd från findit. Jag satt på terrassen i lördags och planerade lite hur vi ska ha det där, sen så kom jag på att jag nog vill ha en hylla dit i ena hörnet. Kollade findit och råkade på denna hylla, för en tia och dessutom här i Kvevlax. Som hittat! Funderar lämna den i den ljusa färgen men först hade jag nog tänkt måla den. Vad skulle ni göra?

IMG_2988IMG_2980

Share: