Loading Likes...

När vi gick på visning, för vårt nya hem, var det ett enda rum jag verkligen ville ytrenovera. Sovrum två, som hos oss nu är arbetsrum/gästrum, passade inte alls in i vår stil. Jag låter bilderna tala för sig själva, men vill påpeka att när bilderna togs är redan tapeten riven från den ena väggen, men den var också svart.

IMG_7037

IMG_7038_1

IMG_7039_1

I det här ytrenoveringsprojektet har vi haft en hel del hjälp av familj, släkt och vänner. I tid tog det väl ungefär en månad, med tanke på våra jobb och så. Ett projekt som med fördel kan förkortas och bli avklarat på en vecka om man har det behovet. Vad vi gjort: rivit svartmålad tapet från 1 vägg, spacklat och grundmålat alla väggar, tapetserat och lagt nya taklister.Det blev ett helt annat rum, det känns större och mera livfullt än tidigare. När vi flyttade in blev rummet en plats för tillfällig förvaring av saker. Äntligen har det fått komma till sin rätt!

IMG_7477

IMG_7483

IMG_7474

IMG_7481
Soffan är ett finditfynd, skrivbordet från Sotka, hyllan från Ikea och gardinen från Hemtex.

Förstås saknas det ju ännu grejer på väggarna. Jag har en tanke kring vad som skall få ta plats på den stora tomma väggen, men det är än så länge bara en tanke. Lite knepigt är det ju att lägga upp något när vi så nyligen tapetserat. Vill ju inte förstöra den fina väggen med hål.

Share: