Loading Likes...

Jag har ju tidigare skrivit om min poddvecka och har riktigt bra kunnat hålla mig till nämnda poddar. På onsdagar är det Josefin & Vanjas podd som hörs i mina lurar och jag brukar lyssna på deras avsnitt på måfå eftersom de är så många och jag har haft paus med den podden ett tag.

Det senaste avsnittet jag lyssnade på fick mig riktigt inspirerad. Avsnittet Skapa ditt drömliv med hjälp av livstårtan handlar om hur du kan tänka för att planera ditt liv. Livstårtan är alltså en fiktiv kaka där varje bit som du ritar in står för någon del av ditt liv. Det kan bara finnas så många delar som kakan är stor med andra ord.

Nå, nu var det inte riktigt själva livstårtan jag fastnade för direkt, om än tanken är mycket god. Nej snarare så fastnade jag för Vanjas utvärdering av sin kommande livstårta. Om det inte fungerar som hon har tänkt, då ska hon bokföra sin tid för att se vart alla timmarna tar vägen. Det där lät så himla spännande så jag beslöt mig för att under två veckor ska jag också bokföra min timmar och vad jag lägger min tid på. Jag tror att jag har ganska bra koll, men det ska bli riktigt roligt att faktiskt se hur mycket tid som går åt till vad.

Källa: Gratisography

När det här inlägget är ute så har jag redan bokfört mina timmar i tre dagar och kommer självklart att göra en utvärdering när två veckor har gått för att se om jag fått någon aha-upplevelse.

Share: