Loading Likes...

DSC_0811

Vilka fantastiska dagar februari bjuder på, riktigt härligt väder när en helst skulle vara ute hela arbetsdagen. Bilden är tagen i farten när vi skidade tillsammans med kidsen här tidigare i veckan. Så skönt att nöta på i vårt 300 meter långa spår tillsammans med barnen. Å ja, skidningen är något vi satsar på i år, speciellt när en ser glädjen i barnens ögon. Vi räknar varv med vissa och omvandlar det till större siffror, undervisar andra i hur de skall komma sig upp för backen för att sen kunna ränna ner igen och så har vi roligt förstås.

Men, nu var det ju inte skidningen jag skulle prata så där förfärligt mycket om, utan vädret. Som jag njuter just nu, jag vågar nog säga att vårvintern har sin charm, eller ja tiden från att solen börjar lysa och så smått värma igen så är min favorittid. Fram tills midsommar, innan allt skjuter fart helt. Roligt är det också att komma till jobbet nu halv 8 på morgnarna och inse att det är ljust. Idag räknade jag snabbt att vi har dagsljus i ca. 10 h nu. Sååå underbart och som jag väntat! Tänk att vi klarade av den där mörka perioden i år igen.

Hoppas ni får en fin avslutning på veckan, jag skall kurera min förkylning för att kunna gå på maskerad och vikingamiddag. 

Share: