Loading Likes...

Alla bilder i detta inlägg kommer från Stokpic.com.


Vad ser du mest framemot den här veckan? Att få gå på Pleppo Två tillsammans med min sambo på lördag.

Har du haft en härlig helg? Ja, det kan en minsann säga. Helgen inleddes med att sambon kom hem tidigare än vanligt på fredag. På lördag var det möhippa för hela slanten med Fc Dåndrår både i Närpes och Vasa och på söndagen hann jag med ett besök till Fyndis.

 Vilka ord ska vi hålla hårt i hela veckan? Kom ihåg att andas, ta det lugnt och slappna av. Du hinner nog!

abstact-lights-with-water-spray

Nämn en grej som du ska försöka hinna med den här veckan: Renskriva protokollet från förra veckans höstmöte.

Ska du laga någon god mat denna veckan? Ja det hoppas jag. Vad det blir vet jag inte ännu. Fast mest ser jag framemot lunch vid Svenska Klubben i dagarna två när vi är på ledarskapsutbildningen.

Vad gjorde du igår kväll? Som många andra söndagar så var jag hemma hos mina föräldrar. Å så hade jag en liten skönhetsstund med ansiktspeeling och mask. Det är en rutin jag försöker hålla hårt i.

Ett tips på hur man får en fin vecka? Köp hem något som muntrar upp dig, det kan vara favoritchokladen, ett doftljus, senaste numret av din favorittidning eller en god tesort. Lite vardagsglädje i mörkaste november.

girl-reading-whist-relaxing-in-a-bubble-bath-tub_

Vad åt du till frukost idag? Havregrynsgröt och smörgås.

Vilken tid på morgonen vaknade du? 06.00, att förlänga morgonen med 15 minuter har gjort underverk för mina morgonrutiner.

Hur ser du oftast ut till vardags? I och med den senaste tidens mörka och kalla väder har jag velat klä mig så bekvämt och varmt som möjligt. Det har varit mycket klänning och tights eller andra mjuka plagg. Jag hatar att ha på mig plagg som spänner eller annars är obekväma.

Share: