Loading Likes...

Hej, här är jag på söndagkväll. Veckan som gått blev aningen mer stressig och fullbokad än vad jag hade tänkt från början. Så alla mina planerade inlägg uteblev helt enkelt. Ja, jag har inte helst orkat göra ett veckouppslag i min bujo utan helt förlitat mig på mitt minne och min kalender i telefonen.

Det har varit allt från hundträning, till blogg meet up och klassträff. Kronan på verket var ju att drabbas av förkylning nu så här lagom tills helgen tar slut. Förkylningen verkar ha satt sig på luftrören den här gången och är ackompanjerad av en förfärlig hosta. För en gångs skull har jag kommit mig för att fota lite under veckan, eller ja de senaste dagarna. Så fast jag inte har haft tid och ork att uppdatera under veckan så har jag ändå haft bloggen i åtanke.

Tisdagar har de senaste veckorna varit våra träningskvällar. Vi tränar inför utställning vid hallen i Vasklot. På bilden syns också Doris syster som ska med på samma utställning som vi om ett par veckor. Så spännande att vara många olika hundar på samma ställe samtidigt. I tisdags var vi tre dvärgschnauzers dessutom.

I onsdags mötte jag upp Karro, Daniela, Janina och Corinne på Pocket inne i stan. Jag har flera gånger tänkt hänga med när tjejerna träffats och nu äntligen hade jag möjlighet. Så roligt att få träffa på människor som du följer i bloggar och på sociala medier. Vi diskuterade allt mellan himmel och jord och hade ett par trevliga timmar tillsammans.

I fredags var det dags för klassträff. Det är nämligen 10 år sen vi blev färdiga frisörer, vi som gick i SK05. Det firade vi genom att träffas med nästan hela gamla klassen vid Amarillo. Jag räknade ut att vi var 15 som blev klara då för 10 år sen och idag är det endast fyra som arbetar som frisörer. Det är några år sen vi träffades senast, men tack vare sociala medier så känns det ju inte så länge. Å det kändes nästan precis som när vi gick i skolan då. Kvällen till ära passade jag på att locka mitt nyklippta hår. Så roligt att köra lite annan sorts frisyr än den vanliga hästsvansen som det numera blir.

Det verkar ha blivit en helgtradition hos oss att sambon hamnar i jobb redan tidigt på söndagar. Så jag har spenderat många söndagar tillsammans med mamma och pappa nu under vintern. Så även denna. Som tur bjöd mamma på god mat och solen började ju faktiskt lysa efter att det snöat hela förmiddagen. Jag har inget emot vintern alls och extra roligt har det ju varit med snö nu i år när vi har skotern att ta små utflykter med. Men nu får det kanske så småningom räcka. Det behöver åtminstone inte komma mera utan får snarare börja smälta bort, jag vill hellre ut med båt än skoter till villan nu småningom.

Nu ska jag försöka flytta över den del av arkivet som försvann och så ska jag slänga mig på soffan och läsa ut nån av alla böcker jag lånat den senaste tiden. Hoppas ni får en skön söndagskväll och en fin inledning på veckan!

Share: