Loading Likes...

DSC_0873

Tänk hur tiderna ändras, vissa brukar säga att man blir vuxen och inte har samma behov av att roa sig som när man var yngre. Men där tror jag faktiskt att det inte stämmer. Klart man har behov av att roa sig, men vi är alla olika och alla roar sig på olika sätt.

Nu för tiden är vi inte ute så mycket med sambon och vännerna, med ute menar jag krog. Varför det har blivit så vet jag inte riktigt, kanske har vi blivit lata? För det är ju riktigt roligt sen de där gångerna som man tar sig tid att åka ut i nöjessvängen. Å har du inte roligt så tror jag tyvärr att det är så att dina förväntningar inte lever upp till verkligheten. Du får helt enkelt inte vara så kräsen.

Aja, det var ju egentligen vikingamiddagen jag skulle berätta för er om. Vi samlade ihop en stor del av våra tjejer och så våra respektive och åkte iväg till Solf, där finns ett gästgiveri som ordnar temamiddagar. För min del var det kanske femte eller till och med sjätte gången jag var med om vikingamiddagen men det är alltid lika roligt. Att få klä sig i ”vikingadräkt” vara med om lite program, äta en massa kött och umgås med vänner.

En riktigt rolig kväll var det och jag hoppas att mina vänner tyckte det också. En slö söndag i soffan tar jag emot med öppna armar!

Share: