Loading Likes...

Silje har knåpat ihop en trevlig liten lista om något så intressant som resor. Jag tycker själv väldigt mycket om att se nya platser, trots att det inte blir så ofta som jag skulle önska. Nå, här kommer i varje fall mina svar på hennes frågor. Å vill du läsa Siljes svar hittar du hennes inlägg här.

Stadssemester eller solsemester? Jag är av naturen så pass lat och en riktig soldyrkare så jag väljer nog i första hand solsemester. Men jag kombinerar gärna mitt solstolshäng med lite turistande också. Stadssemester har jag iofs. inte hunnit med i någon stor utsträckning så säkert skulle jag gilla det också.

Vilka länder har du varit i? Sverige, London (Storbritannien), Portugal, Kreta och Cypern (Grekland) samt Kanarieöarna och Mallorca (Spanien).

Senaste resan du gjorde? Förra årets solsemester till Gran Canaria, det blev fjärde gången jag besökte Puerto Rico.

Längsta resan du varit på? Det är nog någon av våra solsemestrar som har varit en vecka.

Hurudan resväska har du? En sån där vanlig i hårdplast och med hjul, mörkblå är den, men med ett färgglatt bagageband runt syns den ändå ganska bra.

Hur reser du helst: tåg/bil/flyg/båt/buss? Allra helst flyger jag nog, tycker att det är absolut smidigast. Sen kommer nog de andra färdsätten på delad andra plats.

Drömresemål? Nå, vi är ju faktiskt på väg till ett av mina drömresemål men annars är det nog Thailand, Usa och Australien som lockar.

Har du någon resa inplanerad? Jo, vi åker iväg till Kap Verde kring nyår och stannar i två veckor. Jag är taggad redan nu!

Det bästa med att resa? Att få komma bort, få nya intryck, se något annat, slappna av och njuta.

Share: